ΠΕΝΤΕ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΤΩΡΑ

Από το wet-look στα θηλυκά κυματιστά μαλλιά, θα ρίξουμε μια ματιά στα καλύτερα χτενίσματα από την πασαρέλα της φετινής σεζόν, και πώς μπορείτε να τα εφαρμόσετε στο σπίτι.

Woodstock Waves
Λατρεύουμε τη δεκαετία του εβδομήντα. Σκεφτείτε χαλαρές, θηλυκές κυματιστές μπούκλες και χωρίστρα στη μέση. Για να κάνετε το look στο σπίτι, δοκιμάστε να τυλίξτε μικρά τμήματα των μαλλιών γύρω από ένα σίδερο για μπούκλες, προσθέτοντας λακ για επιπλέον κράτημα. 

Wet-Look
Το wet-look που θα αγαπήσετε. Αυτή τη σεζόν, αντιγράψτε την τάση από την πασαρέλα εφαρμόζοντας στις ρίζες των μαλλιών σας λίγο gel. Χτενίστε τα μαλλιά σας προς τα πάνω και πίσω, μακριά από το πρόσωπό σας, και σταθεροποιήστε με λακ.Λουλούδια στα Μαλλιά
Το πιο hot αξεσουάρ της άνοιξης, τώρα στα μαλλιά σας. Τα λουλούδια – μικρά και μεγάλα – ήταν ένα επαναλαμβανόμενο στυλ στις εβδομάδες μόδας σε όλο τον κόσμο. Συνδυάστε ένα floral στεφάνι με ρομαντικές απαλές μπούκλες, ή στερεώστε μικρά λουλουδάκια σε μια χαμηλή αλογοουρά.

Η Χαμηλή Αλογοουρά
Αυτή τη σεζόν η αλογοουρά ακουμπά στο σβέρκο του λαιμού σας. Δέστε τα μαλλιά πίσω σε μια χαμηλή αλογοουρά και στη συνέχεια χαλαρώστε τις ρίζες με τα δάχτυλά σας για μεγαλύτερη άνεση. 

Χωρίστρα στη Μέση
Η χωρίστρα στη μέση είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να εκσυγχρονίσετε το στυλ σας. Ξεκινήστε με φρεσκοπλυμένα και χτενισμένα μαλλιά και, χρησιμοποιώντας μια χτένα, τραβήξτε μια ευθεία γραμμή από την μπροστινή γραμμή των μαλλιών μέχρι πίσω μέρος και χωρίστε τα στη μέση. Για να αποφύγετε το φριζάρισμα εφαρμόστε το κατάλληλο προϊόν. Ένα Look καθαρό, όμορφο και σύγχρονο. 


ΚΕΙΜΕΝΟ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Getty Images