Εύκολες επιλογές – ο οδηγός Χριστουγεννιάτικων Δώρων της Oriflame

Εκτός από τους στολισμούς και τη χαρούμενη διάθεση, οι γιορτές είναι συνυφασμένες με δώρα. Φτιάξαμε έναν οδηγό για να σας βοηθήσουμε στις αγορές σας.

Τα αρώματα είναι από τα πιο αγαπημένα δώρα: για τους συντρόφους, τους φίλους ή την οικογένεια – για τους κοντινούς σας αλλά και για όσους δε βλέπετε πολύ συχνά. Γιορτάστε ανεβάζοντας τη διάθεσή τους με το Limited Edition Σετ Miss Giordani Intense! Αυτό το κομψό Eau de Parfum έρχεται μαζί με το Αφροντούς με το ίδιο υπέροχο άρωμα.

 

 

Ίσως είστε αρκετά τυχεροί να γνωρίζετε μια γυναίκα που αγαπά με πάθος τη ζωή – μία που ζει για να αγαπά, να δημιουργεί, να γελά και να μοιράζεται μικρές στιγμές πολυτέλειας με τους αγαπημένους της. Έχουμε ένα Eau de Parfum και μία Κρέμα Σώματος που θα την κάνει να αισθάνεται σα βασίλισσα. Η έμπνευση για το Giordani Gold Original έρχεται από τους λόφους της Τοσκάνης και ο Ιταλικός τρόπος ζωής της ταιριάζει απόλυτα.

 

Από την άλλη, εάν έχετε στη ζωή σας κάποια που αγαπά οτιδήποτε Γαλλικό, θα βρείτε το Σετ Eclat Femme Weekend Eau de Toilette και Κρέμα Σώματος να είναι η τέλεια επιλογή. Αυτό το λαμπερό άρωμα θα της επιτρέψει να εκφράσει το προσωπικό της στυλ και να αισθανθεί σα να κάνει βόλτες στους Παριζιάνικους ανοιξιάτικους δρόμους!

 

 

Το Παρίσι όμως μπορεί να είναι αγαπημένος προορισμός και για κάποιον άντρα στη ζωή σας. Για εκείνον, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το Σετ Eau de Toilette και Αποσμητικό Eclat Homme. Το άρωμα του Eclat Homme είναι η τέλεια ισορροπία διαχρονικότητας και του σήμερα. Χαρίστε του ένα δώρο που σημαδεύει το στυλ του σύγχρονου τζέντλεμαν!

 

Τι θα επιλέξετε όμως εάν ο άντρας στη ζωή σας είναι περιπετειώδης; Αχαλίνωτος, ζωντανός και πάντα έτοιμος για νέες περιπέτειες; Το τέλειο δώρο για εκείνον είναι το σετ Eclat Homme Sport που περιλαμβάνει το Eau de Toilette και το Αποσμητικό. Το άρωμά του αιχμαλωτίζει την ενέργεια του ωκεανού, ξυπνά την αίσθηση των ευκαιριών και ένας επιτυχημένος, χαρισματικός και ελεύθερος άντρας σίγουρα θα το εκτιμήσει.

 

 

Ας μην ξεχνάμε όμως τις αντιθέσεις! Έντονος αλλά και γοητευτικός, χαλαρός αλλά και δυναμικός είναι ο άντρας που κάνει πάντα εντύπωση και ακολουθεί το δικό του δρόμο. Του ταιριάζει απόλυτα το Σετ Be the Legend Eau de Toilette και Αποσμητικό που αιχμαλωτίζει την ουσία της προσωπικότητάς του. Ένα άρωμα που θα τον κάνει να ξεχωρίσει χωρίς προσπάθεια.

 

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε με τις αγορές σας!

 

 

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Oriflame